مطالب و مقالات
ضرورت تولید واکسن کرونا
ویروس کرونا، می تواند حتی زمانی که فرد آلوده هیچ علامت بالینی ندارد از فردی به فرد دیگر منتقل شود و گاهی تا چندین روز و حتی چندین هفته در افراد مبتلا شناسایی نشود
آنچه باید برای مراقبت خود و خانواده در مقابله با بیماری کورونا بدانیم!
همانطور که می دانید در این روزها جهان با یک چالش بهداشتی بزرگ یعنی گسترش بیماری حاد تنفسی ناشی از نوعی ویروس تاج مانند به نام ویروس کورونای جدید (2019-nConV) مواجه شده است!
پیوند عضو
پیوند عضو به معنی برداشتن عضوی (Graft) از بدن یک فرد و انتقال و جایگذاری آن در بدن فردی دیگر می باشد که دچار نقص در عملکرد عضو مورد نظر شده است.
بیماری آتاکسی تلانژکتازی
آتاکسی تلانژکتازی (A-T) نوعی اختلال اتوزومال مغلوب می باشد که با نام سندرم لوئیس- بار نیز شناخته می شود، که با تخریب مخچه ، گشادی مویرگ ها (تلانژکتازی)، عروق عنکبوتی در پوست ، نقص ایمنی ، مستعد ابتلا به سرطان و حساس به اشعه مشخص می شود. A-T اغلب به عنوان بی ثباتی ژنوم یا سندرم پاسخ به آسیب DNA شناخته می شود. این اختلال با دشواری پیشرونده با نا هماهنگی حرکات (آتاکسی) در اوایل کودکی ، معمولاً قبل از سن 5 سالگی مشخص می شود ، کودکان مبتلا به طور معمول دچار مشکل در راه رفتن ، مشکلات تعادل و هماهنگی دست ، حرکات ناخواسته (کر) ، پیچ خوردگی عضلات (میوکلونوس) ، و اختلال در عملکرد عصب (نوروپاتی) می باشند.
چالش های درمان با سلول های بنیادی
مطالعات کلینیکی و آزمایشگاهی فراوانی استفاده درمانی از سلول های بنیادی برای درمان مشکلات دژنراتیو خودایمن و ژنتیکی را تایید کرده اند با این وجود مطالعات فراوانی مشکلات درمان با این سلول را از نظر سلامتی و اخلاقی مورد چالش قرار داده اند.